BEOGRAĐANIN (31) UŠTEDI SA PLATOM OD 42.000 ČAK 1.000 EVRA ZA 3 MESECA: Uveo je SISTEM 3 KOVERTE i on provereno funkcioniše!

0

U današnje vreme kada je skoro sve poskupilo, jako je teško da čovek uštedi. Ali svi to radimo na neki svoj način, a jedan beograđanin nam je otkrio svoj specifični način kako uspije da uštedi od svake plate.

Ovaj čovek ima 31 godinu, i zarađuje 42.000 dinara mesečno, a za skoro tri meseca je uspio da skupi čak 1000 evra. Kaže da dobija platu u dva dela, na račun i na ruke. “Čim dobijem platu, više od polovine odmah zamenim u evre. Od svake dosadašnje zarade, odmah sam kupovao po 200 evra. Taj novac stavim u kovertu i zaboravim na njega”– rekao je mladić. On smatra da bi čovek nešto uštedio potrebna je disciplina i jak karakter.

 

“Imam kovertu u kojoj čuvam novčanice od 1.000 i 2.000 dinara. Odatle uzimam novac potreban za dnevne troškove. Međutim, kako rasitnim “hiljadarku”, na kraju dana otvaram novčanik i novčanice od 10, 20 i 50 dinara stavljam u drugu kovertu i njih štedim.”– podelio je on sa nama te napomenuo da sa sobom treba nositi onoliko novca koliko vam stvrano treba, a ne sve.