BEOGRAĐANI GLEDALI NESVAKIDAŠNJU SCENU U KOSOVSKOJ: Zaustavila je prvi auto, sela na haubu, a momak se uhvatio za glavu – Kreacije Portal
Uncategorized

BEOGRAĐANI GLEDALI NESVAKIDAŠNJU SCENU U KOSOVSKOJ: Zaustavila je prvi auto, sela na haubu, a momak se uhvatio za glavu

Desetominutna drama
Naime stanare Kosovske ulice u centru Beograda probudio je zvuk sirena te nesvakidašnji prizor odmah ispod njihovih prozora!

Naime, nepoznata djevojka popela se na haubu automobila slučajnog prolaznika, a koja je tim potezom zapravo jasno pokazivala svoj bunt.
Uplašeni mladić prvo nije izlazio iz automobila, već je sa svog mjesta pokušao da urazumi ovu djevojku kako bi što prije sišla sa njegove haube.
Obzirom da je bila jaka kiša djevojka je bila kompletno morka, ali očito nije marila zbog toga.


Dakle ova devojka napravila potpuni haos u Kosovskoj ulici
Brzo nakon toga stvorila se kolona vozila u jednosmijernoj ulici, međutim pojedini vozači pokušavali su i da odgovore djevojku od ležanja na kiši ali i pravljenju dalje neprijatne situacije.
Djevojka je bila u vidno pijanom stanju te čekala je prvi automobil koji će da se zaustavi. Momak iz tog automobila samo se uhvatio za glavu! – svedoče prolaznici.
Nakon desetominutne drame djevojka se uputila do najbliže zgrade pa nakon zvonjenja na svaki interfon konačno je i ušla, a po njenom ponašanju reklo bi se da ona nije stanarka tog ulaza.

Oglasi – Advertisement