BALKAN JE BIO LUD ZA NJOM- Emina Jahović je izbacila iz takmičenja, a Sinan Sakić joj je pomogao- IMALA JE SAMO 13 GODINA I SADA JE OTKRILA SVE (FOTO)

0

Mlada pjevačica Ilma Karahmet javnosti je poznata iz takmičenja „X faktor“, gdje se pojavila kada je imala samo 13 godina i tada je raspametila sa svojim glasom cijeli Balkan. Tada ne samo da je osvojila srca gledalaca i članova žirija, već su i neki velikani naše muzike imali veliku želju da se upoznaju sa njom. Jedan od njih je bio i pokojni Sinan Sakić:

„Jednom prilikom sam izjavila da slušam narodnu muziku i da se u mojoj kući pjeva. Inače, moj otac jako dobro pjeva narodnjake. Sinan Sakić je na prvom mjestu kad je moja porodica u pitanju. Tada sam rekla da slušam sve to. Sinan je izrazio želju da se upoznamo, pa su mom ocu i meni tokom našeg boravka u Beogradu organizovali da odemo u njegov stan gdje je živio sa suprugom Sabinom. Upoznala sam mu porodicu koja je predivna i nastavili smo kontakt“, rekla je Irma, te je dodala kako je Sinan vjerovao u nju i da joj je bio veliki vjetar u leđa:

„Žao mi je što ga više nema. Ništa u životu nije slučajno jer poslije ovog razgovora idem da se vidim sa Sabinom. Ostali smo zaista u dobrim odnosima. Moram da naglasim da mi je bio najveća podrška i jako dobar čovjek koji je vjerovao u moj talenat i dobrotu, a sam je bio iznad svega toga. Čak sam gostovala na njegovom posljednjem koncertu na Tašmajdanu i to su zaista divne uspomene koje ću zaista pamtiti“, kazala je ona.