BALAŠEVIĆ NIJE DOČEKAO VJENČANJE SINA: Pogledajte kako izgleda Aleksina zaručnica, zaprosio je u IZRAELU! OBJAVLJENA NJENA SLIKA

0

Kantautor Đorđe Balašević, koji je svojim umjetničkim stvaranjem brisao granice u atlasima i ujedinio čitav region, vječnu inspiraciju i ljubav za stvaranem je pronalazio u svojoj porodici supruzi Oliveri, kćerkama Jovani i Jeleni i naravno sinu Aleksi.

Oni su sina dobili 1994. godine i to bez obzira na sve poteškoće koje su imali za začetkom i trećeg djeteta. Ipak, on je unio dodaatnu draž i radost u njihovu porodicu.

Krajem 2019. godine Aleksa je zaprosio svoju djevojku u Izraelu, ali, tome nije prisustvovao niko od njihovih članova porodice. Ipak, radost u domu Balašević bila je tada zaista neizmjerna.

-Šest mjeseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, a zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo ovaj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lijep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten na ruci.

Đorđe Balašević nažalost nije dočekao vjenčanje svog nasljednika. Bolest je ipak bila jača. Ipak, uspomene porodici i radost koju su godinama dijelili niko ne može da oduzme.