BAKA SLOMLJENA ZBOG STRAŠNOG DOKAZA KOJI JE NAŠLA U MUŽEVLJEVOM TELEFONU: U braku smo 40 godina, pravi budalu od mene tri decenije!

0

Ljudi se danas povezuju putem društvenih mreža, ali i dijele svoja iskustva te često traže mišljenje i savjet od drugih nepoznatih ljudi. Nedavno je Filipa Peri, koji piše kolumnu za The Guardian, primio pismo od neimenovane 70-godišnje žene koja ju je pitala za savjet o njezinu braku.

Napisala je da su ona i suprug u braku 40 godina, a prije nekoliko dana saznala je da pored sebe ima ljubavnicu od 30 godina. Sve je otkrila kada je vidjela poruku na njegovom telefonu, ja sam razmjenjivao poruke sa ženom koju nije poznavala i dogovarali su sastanak. Odmah ga je ispitala licem u lice s vlastitim znanjem, a on joj je priznao da je s tom ženom u vezi trideset i pet godina.

Nakon što je prekinuo s osjećajem krivnje, žena je bila očajna. Primijetila je da je ženi napisao da je voli, a godinama joj nije osobno rekao. Ipak pošto su već u zrelim ogdinama i imaju djecu i unuke ovaj par se dogovorio da pokuša da popravi svoj odnos ali ona nije sigurna da mogu da se oporave nakon njenog otkrića.