Baka Prase izgubio 53.000 evra od sponzora! Glavni saradnik ga otkačio zbog skandala – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Baka Prase izgubio 53.000 evra od sponzora! Glavni saradnik ga otkačio zbog skandala

Baka Prase, po svemu sudeći je izgubi gotovo polovinu svoje mjesečne zarade radi afere sa maloljetnicom, koje je odjekula u javnosti i oštro osuđena od strane medija, društva, fanova i svih internet korisnika kao i influensera koji apeluju da se Baka Prase koji zarađuje tako što manipuliše djecom, zarađuje velike svote novca, mora pod hitno zaustaviti. Naime, kompanije “Asus”, koja je bila njegov glavni sponzor je povukla svaki vid saradnje i nedvosmisleno se ogradila od stavova i djela Bogdana Ilića, a kako eksluzivno saznajemo, radilo se o angažmanu koji je vrijedan 13 hiljada eura na mjesec.

“Ovim putem željeli bi da obavjestimo javnost da smo prekinuli svaki vid poslovne saradnje sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, koji je poznatiji kao Baka Prase, i to nakon što su brojni mediji u Srbiji objavili informaciju o njegovim nedozvoljenim radnjama sa maloljetnim licem ženskog spola. Obzirom na činjenicu da predstavništvo ASUS ima dugogodišnju tradiciju uspješnog poslovanja na teritoriji Republike Srbijei veliki broj zadovoljnih korisnika koji nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje, smatramo neopravdanim da dalje pružamo poslovnu podršku Bogdanu Iliću, te se javno ovim putem ograđujemo od bilo kakvog akta koji je preduzet od strane našeg doskorašnjeg saradnika u sferi njegovog privatnog života, te se unaprijed izvinjavamo ukoliko smo svojom podrškom nekoga uvrijedili te naglašavamo da ni na koji način ne podržavamo njegove stavove i djela” stoji u zvaničnom saopštenju kompanije “ASUS”.

Iako mu je krivo što je izgubio poveliku svotu novca, i pokušavjuči da se opravda kod javnosti svaljujući krivicu na maloljetnicu, na kraju je ipak priznao da je imao nedozvoljene radnj. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

https://www.youtube.com/watch?v=y-ZFlsrvhcI&feature=emb_title

Oglasi – Advertisement