Baba iz Srbije postala viralni hit- AKO VUČIĆ IZGUBI, JA ĆU DA CRKNEM (VIDEO)

0

Ako Vučić izgubi ja ću da crknem! Mi nemamo ništa više! Jugoslavija je gotova – riječi su jedne penzionerke (72) na mogući poraz Vučića na izborima, a koji na najbolji način pokazuje jednog prosječnog penzionera u Srbiji: ” Crno dijete, hoću da plačem, hoću da crknem. Kad ćemo da imamo ovakvog predsjednika u životu? Ja imam 72 godine, kad će da imamo i kad smo imali ovakvog čovjeka? Prvo dao 4.000 prošle godine, ove godine 4.000, pa dao po 120 eura, pa dao paketić – pravila je baba spisak poklona od Vučića.

Nakon toga je svome sinu ili unuku koji je sve ovo i snimao rekla da Vučića voli podjednako kao i njega: ” Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čovjeka kao moje dijete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko voljela. Sve mi je teško ako izgubi. Ako izgubi, ću da crknem! Mi nemamo ništa više! Jugoslavija je gotova!”

Nakon toga je objasnila kako to Vučić daje pare: ” Dao je sto eura meni, sto djedu, sto tebi.. 700 eura smo mi njemu uzeli. Dva teleta. On mi dao, lično Vučić. Nije bitno čije pare, državne pare, on voli da si ti zadovoljan, da imaš volju da živiš. Takvog vladara niko da dobije neće, ni u životu ni u svijetu” – zaključila je ona.