Ava Karabatić želi da vodi ljubav sa fanom koji ispuni sljedeće uslove: Želim da isprobam nešto novo, pa vam zato dajem nagradnu igru (FOTO)

0
788

Bivša rijaliti učesnica i jedno vrijeme i voditeljica na Hepi televiziji, a posljednjih mjeseci i predsjednička kandidatkinja u Hrvatskoj, Ava Karabatić je ponovo privukla pažnju javnosti, ali ovoga puta sa bizarnom nagradnom igrom koju je sama osmislila, a u toj nagradnoj igri ova starleta nudi seksualne usluge svojim fanovima, ali je naglasila i koliki mora biti muški ponos da bi nju zadovoljio, te da svaki kandidat mora da ima više od 18 godina, a preko društvenih mreža se svojim fanovima obratila na ovaj način:

”Dragi moji, došla nam je i Nova godina. Odlučila sam napraviti svoju originalnu nagradnu igru koja će se posebno svidjeti muškoj populaciji, riječ je o vođenju ljubavi sa mnom. Prvo vam želim objasniti razliku između s*ksa, vođenja ljubavi, predigre i hemije.”

Nakon toga je ona na svoj način objasnila te stvari pa je i pojasnila šta očekuje od kandidata u nagradnoj igri:

”Predigra ne počinje u spavaćoj sobi, ona počinje flertom, a što je to uopće flert, ja mislim kad trepnem svoji okicama da odmah nekog zavedem, takva sam u prirodi. Ovo sam odlučila zbog isprobavanja novih stvari, kada upoznam nekog potpuno nepoznatog i ako osjetim neku vrstu kemije i bliskosti, s*ksualna tenzija je sama po sebi predigra, a to mi u zadnje vrijeme jako treba.” 

Dalje u svome obraćanju fanovima Ava je istakla kako joj je velika želja da doživi orgazam sa nekim svojim nepoznatim fanom i naravno da ona tu ne misli na ljubav, već se samo nada velikoj strasti i nekim emocijama, koje će im pomoći da imaju seks kao iz 1001 noći. Kao pravila je navela, da kandidat mora biti punoljetan, a pošto ima fanove širom svijeta, nacija, vjera i državljanstvo nije važna. Osoba koja bi nju trebala da zadovolji u gaćama bi trebala da ima najmanje 15 centimetara, a svi koji su zaintersovani trebaju joj se javiti privatnom porukom na Instagramu: @ava_karabatic_official (učestvujem)

Dobitnik nagradne igre se nasumičnim odabirom preko aplikacije izvlači u srijedu, 1.1. U 15.00 h, a ona će se lično javiti dobitniku u poruci na Instagramu (@ava_karabatic_official) te će mu javiti u kojem hotelu će njih dvoje imati seks. Ostaje još da se vidi ko će biti pobjednik