AUUU, muž Marine Tucaković nije nikako dobro- UGROŽENO MU ZDRAVLJE- Nakon njene smrti ne može nikako da dođe sebi (FOTO)

0

Aleksandar Radulović Futa, suprug pokojne Marine Tucaković, oglasio se prvi put nakon smrti svoje drage. Nih dvoje su bili u braku 40 godina, i kako je Futa priznao, bori se da preživi svaki dan bez svoje Marine:

” Iduće godine bi nam bilo četrdeset godina braka. Ostanem sam, pa se u svojim mislima ispričam sa njom. I dalje smo u priči. Ona je tu i uvijek će biti. Ima mnogo stvari u kojima mi nedostaje, ali to su neke privatne stvari o kojima ne bih da pričam” – rekao je Futa te dodao:” U posljednje vreme ni ja nisam dobro. Već četiri godine vodimo bitku koja se završila tako kako se završila. Ja sam još uvijek u nekim fazama sabiranja utisaka. Svaka ova nova manifestacija me vraća na onu staru priču. Niti se osjećam dobro, niti mi je prijatno dok vrijeme malo to ne popravi. Čuvam se od korone, ja sam je već dva puta preležao. Da vam ne pričam o svom zdravstvenom stanju” 

Podsjećanja radi, jučer je održana komemoracija Marini Tucaković, na kojoj su bile mnoge ličnosti iz javnoga života Srbije, posebno sa estrade. Bila je tu Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Ana Bekuta, ali nije bilo Cece Ražnatović, zbog već poznatog incidenta na Marininoj sahrani.