AU- STANJE MARINE TUCAKOVIĆ POSTALO ZABRINJAVAJUĆE! Dugo Se Borila Sa Bolešću, Njena Obavijest PODIGLA VELIKU PRAŠINU- NIJE NIKAKO DOBRO (FOTO)

0

Marina Tucaković je na našoj estradi poznata kao najbolji i najplodniji tekstopisac. Naime , Marina više od 40 godina piše tekstove za pjevače i pjevačice sa naših prostora i teško da postoji i jedan pjevač ili pjevačica a da Marina za njih nije pisala barem jednu pjesmu.

 

Poznato je da se Marina posljednjih nekoliko godina bori sa teškom bolešću , zbog koje je jedno vrijeme provela na liječenju u Njemačkoj. To je bila vrlo teška i iscrpljujuća borba koja traje još uvijek. Ovih dana je Marina zabrinula svoje fanove sa porukom koju je ostavila na društvenim mrežama.

Naime , Marina je objavila jedan post u kojem je opisala kako se trenutno osjeća , a to je veoma zabrinulo sve one koji ju prate i koji vole njen rad , jer sumnjaju da se bolest opet pogoršala. Marina je napisala : „Da sam samo loše , bila bih bolje nego sada.“ Taj post je izazvao buru komentara , te je dobila mnoge riječi podrške , kkao od poznatih ličnosti , tako i od običnih ljudi.