ATINA TOŠIĆ SVE VIŠE LIČI NA MAMU, NOVIM SLIKAMA NA INSTAGRAMU IZNENADILA SVE: Odmah se javio Duško i ovo napisao u komentaru!

0

Starija kćerka pop dive Jelene Karleuše , Atina Tošić je sudeći po fotografijama je na dobrom putu da za nekoliko godina na društvenim mrežama stigne poznatu mamu. Iako , Atina ima samo 12 godina , ova prelijepa djevojčica na svom Instagram profilu i TikToku već ima oko 125.000 pratilaca.

 

Brojne modne kuće koje se bave garderobom za djevojčice i tinejdžerke žele da ih upravo ona reklamira. Tako su se nedavno na sruštvenoj mreži Instagram , pojavile fotografije na kojima Atina pozira u farmerkama i patikama , a ponosni otac Duško Tošić je ispod fotografije ostavio komentar: Tatina Ljepotica!

Atina još uvijek nije odlučila da li će biti odbojkašica , plesačica , manekenka  , glumica… sve ona hoće , i u tome je na mamu, a to je nedavno za medije ispričala i Jelena , te dodala da sve ono što je nju njena pokojna majka Divna naučila , ona prenosi na nasljednicu Atinu i mlađu Niku.