Astronumerolog proriče Nataši Bekvalac: Udati će se četvrti put i roditi još jedno dijete, a onda će joj se desiti ovo

0
17

Ružica Kralj Matić je prorekla da će pjevačica Nataša Bekvalac da pobijedi Luku Lazukića na sudu i da će poslije svoje 41. godine ponovo da zaljubi i uda po četvrti put. Zbog svega toga kroz šta je Nataša prošla sa svojim trećim mužem Lukom Lazukićem neće da izgubi skroz vjeru da postoji prava ljubav, a zbog toga će se ponovo udati.

Sve to je rekla Ružica Kralj Matić koja je inače astronumerolog i zbog toga je pjevačici uradila natalnu kartu, gdje je otkrila da će se dokazati da je Luka Lazukić kriv za sve te zločine koje je počinio za kojeg ga Nataša optužuje, a da će se također razvesti od njega poslije sedam mjeseci zajedničkog života.

Ružica je nastavila govoriti kako su svi proricali da će brak Nataše i Luke vječno trajati, a ona je bila jedina osoba koja je govorila da se to neće desiti tako. Ona je govorila jedina da mora da dobije još jedno dijete zbog toga što je to jedna vrsta karmičke veze koja traje malo vremena, a to je nekih godinu do tri godine. Sve to je bilo jedino otplaćivanje njihovih dugova jer su oni osobe koje suveoma slične.

Ružica je isto tako spomenula da tu nije kraj jer će Nataša pravu sreću naći negdje oko svoje 41. do 45. godine života, a da će u svemu tome roditi i još jedno dijete koje će biti muško. Taj brak može da potraje onoliko koliko ona bude htjela, ali može i da pukne jendstavno kao da nikada nije bio, te je sve to njena odluka.