ARKANOVA KĆERKA JE BILA LUDO ZALJUBLJENA U KRISTIJANA: PRIČALO SE O NJIHOVOJ SVADBI, A ONDA SE DESIO OBRT! KRISTIJAN NAGLO PROMIJENIO PRIČU (FOTO)

0

Željko Ražnatović Arkan je kako se zna imao devetoro djece sa pet različitih žena, a jedna od njih je i Anđela, koju je Arkan dobio sa glumicom Ljiljanom Nijatović. Anđela ima danas 39 godina, a manje je poznato  da je ona kao mlada bila zaljubljena u Kristijana Golubovića, a njihov prvi susret je opisala: “Sjedila sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio”

Sa druge strane Kristijan je o Anđeli pričao na ovaj način: “Kad je Anđela prvi put došla da me posjeti, nastala je prava panika. Cijeli zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna”, te je Anđelu opisao kao emotivnu i patrijarhalnu djevojku, koju je on od milošte zvao ”Mali Arkan”.

Nakon toga se pisalo kako njih dvoje planiraju i svadbu, a na kraju nije bilo ništa od toga. Kristijan je nekoliko godina kasnije promijenio priču te je rekao kako je Anđela bila previše mlada i ludo zaljubljena u njega, ali da se on nije planirao sa njom vjenčati jer je on tada već bio oženjen