ARKAN IH JE SPOJIO, A ON JE CECI NAPISAO VELIKE HITOVE- Knez otkrio zašto ne želi više da piše za Cecu- NE ŽELIM DA ČUJEM ZA NJU (FOTO)

0

Veoma se često na našoj estradi dešavaju saradnje između različitih pjevača i muzičara, i najčešće se tu radi o nekim duetima, a mnoge takve suradnje su iznjedrile i mnoge hitove. Nije rijetka pojava i da neki pjevač, koji je vičen tome, pravi pjesme za neke svoje kolege i koleginice. Tako je i neke od najvećih hitova Cece Ražnatović, kao što su “Znam”, “Mrtvo more”, “Usnule lepotice”, napisao je pjevač Nenad Knežević Knez.

Njih dvoje su imali izvrsnu suradnju, ali je Knez prije nekog vremena rekao kako ne bi više nikada radio za Cecu:” Neću da pišem za Cecu, nemam snage za to. Ona sad prati neki drugačiji trend, ja se u tome ne pronalazim. Što sam napisao, napisao sam. Drago mi je što i dan danas izvodi na nastupima tih par hitova koje sam ja uradio. Ona je sjajan umjetnik i velika zvijezda”

Knez je otkrio i na koji je način krenula njegova suradnja sa Ceceom i kako je u sve to umiješan bio i Arkan:  ” Tada je Arkan bio živ, pa smo radili. Sjećam se tog prvog susreta. Ona je došla s Arkanom i, naravno, on je bio taj koji je pregovarao. Rekao mi je: “Ti si za muziku Njegoš, mogao bi nešto da napraviš za moju Cecu”. Interesantno je bilo što smo se poslije toga toliko zbližili da sam odlazio kod njih na mnoga slavlja. Arkan, koji je važio za čovjeka s kojim se nije valjalo mnogo šaliti, privatno je bio izuzetno prijatan. Uopšte nije odavao sliku čovjeka koji je u stanju da uradi stvari za koje ga terete. Bio je pun duha, vrlo simpatičan i drag. Ceca i ja se danas ne čujemo”