Anin muž je svake noći ulazio u sobu njene sestre: ONA IM JE UPALA UNUTRA, A ZBOG PRIZORA KOJI JE ZATEKLA, ZAVRTILO JOJ SE U GLAVI..

0

U ovome tekstu imamo jedni poprilično zanimljivu temu i priču, a radi se o ženi iz Škotske Ani Rets koja ima 35 godina koja je imala veoma neobično iskustvo u braku koje je morala da podijeli sa ostalima na društvenim mrežama, a mnogi su joj nakon svega rekli da im je uljepšala dan i da je to što joj se desilo urnebesno smiješno:

“Sedmicama sam primijetila kako se moja sestra Beki došaptavala sa mojim mužem Kenijem. Nisam htjela da paničim jer mi je ona sestra i nikad mi ne bi uradila tako nešto zbog čega bi poslije bila ljuta na nju. Ona je živjela sa nama, i pomaže nam u kući oko male djece, kuha ponekad ide u prodavnicu, bila je moj najveći oslonac i podrška tokom cijelog karantina. Ali sam primijetila da je postala bliska sa mojim mužem, tako mi se jedne noći uključio alarm i ja sam osjetila da moj muž Keni ustaje iz kreveta, ali sam bila suviše umorna da gledam gdje je otišao. Pomislila sam da je otišao kod djece, i da možda spava pored njih”,- Uvidjela je da se sa svakim novim danom njena sestra i muž sve bolje slažu pa je pomišljala na sve i svašta i odlučila je da sljedeću noć prati muža kada ustane i da vidi o čemu se tu radi, a sljedeće noći je njen muž ustao i otišao pravo u sobu od njene sestre:

 “Stajala sam pred vratima i plakala, nisam smjela da uđem, jer nisam znala šta me čeka unutra. Ali sam otvorila i zanijemila sam , oni su nešto gledali na laptopu, pa se ispostavilo da oni svake večeri gledaju skupa po jednu epizodu serije ”Igre prijestola”. Bila sam jako ljuta da nisam imala mogućnosti da se smijem sama sebi. Beki mi je rekla da nije htjela da gledaju preko dana kako bi on imao više vremena da provodi sa mnom i djecom, a njima se serija jako gledala, i zbog toga su svaku noć po gledali po jednu ili dvije epizode”