Poslednjih meseci naslovnici su bili preplavljeni izveštajima o oba sporta i Nemanji Gudelju, fudbaleru. Uzrok ove iznenadne pažnje ležao je u njegovoj ljubavnoj vezi sa pevačicom Anastasijom Ražnatović. Dok je njihova svadbena ceremonija ostala skrivena od očiju javnosti, njihova priča o ljubavi rasplamsala je žarku radoznalost, ponovo ih izbacivši u centar pažnje.

 

Nemanja Gudelj, rođeni Beograđanin, rođen je 16. novembra 1991. godine u porodici fudbalskih entuzijasta. Njegov otac Nebojša Gudelj je porijeklom iz Trebinja i svojevremeno je igrao fudbal za Srbiju. Na njegovoj lijevoj ruci hrabro je prikazana tetovaža tasmanijskog đavola, dok na desnoj ruci stoji krst i pregršt stihova, trajno označenih. Iako je sada cijenjen u svojoj oblasti, njegov izgled i reputacija nekada su bili neprepoznatljivi u odnosu na sadašnjost. Sa svojom dugom kosom, prepoznatljivim repom, šiljatom bradom i velikom kolekcijom tetovaža, lako se razlikuje. Bio je čovjek koji je volio avanturu. U životu je vidio mnogo stvari, i dobrih i loših. Bio je na mjestima o kojima je većina ljudi mogla samo sanjati.

 

Kada je Nemanja stigao, njegov otac je bio u Partizanu, ali je 1997. godine, sa nepunih šest godina, cela porodica prešla u holandski fudbalski klub NAC Breda. Nemanja veoma poštuje svoju porodicu, uz oca, majku Oliveru, brata Dragu i sestru Vanju.

 

 

 

Intrigantna je napomena da klan Gudelj slijedi veganski način života, pripisujući svoju fizičku snagu i trijumfe ovom izboru. Mediji pišu da je Nemanja Gudelj najplaćeniji fudbaler Srbije, koji kući nosi impresivnu godišnju platu od 5.650.000 evra. Bio je visok, zgodan muškarac samouvjerenog ponašanja.

Preporučujemo