Ana ukrala i potrošila sav novac svojih roditelja dok su bili na RESPIRATORU: Operisala grudi, kupila auto, bahatila se, a onda je STIGLA KARMA – EVO šta je snašlo!

0

Jednostavno postoje ljudi koji ne biraju sredstva niti načine da ostvare svoje zacrtane ciljeve.

To se obično odražava u poslovnom svijetu ili među poznanicima ali je rijetko da se to desi u porodici ili među prijateljima. Ali ima i takvih ljudi, koji bez osjećaja i empatije koriste svaku priliku koja im se ukaže.

Tako je uradila i i jedna djevojka u Americi koja je iskoristila veoma neobičnu situaciju da ispuni sebi želju i poveća grudi. Ana Peskin ima samo 22 godine a potpuno je nezadovoljna veličinom svojih grudi pa je samo maštala o tome da ugradi silikone većih razmjera. Priliku je vidjela u trenutku kada su roditelji morali u bolnicu. Zamislite te morbidnosti – U novembru su oba roditelja zbog zaraze korona virusom morali u bolnicu a kako je stanje bilo kritično oboje su prikopčani na respirator.

A šta radi kćerka? Odlučuje da iskoristi situaciju,iskoristi karticu koju ima od roditelja i da ugodi sebi i ispuni svoje želje. Nije u tom momentu uopšte razmišljala o ozbiljnosti situacije niti o malim šansama da roditelji prežive.

Najprije je sa bankovnog računa roditelja podigla 15 hiljada eura i kupila za sebe automobil ,kao prava .Onda je opet podigla novac i otišla kog plastičnog hirurga da se malo dotjera, uradila je jednu korekciju na licu i konačno ono o čemu je maštala a to je uvećanje grudi. Tako željenu operaciju platila je pet hiljada eura. Brat je bio jako ljut na nju što radi uopšte takve stvari dok se roditelji bore za život,a nije mu bilo jasno ni odakle joj novac za sve to.

Posumnjao je da koristi račun roditelja pa je provjerio transakcije i stanje. Nakon što je vidio da je sestra podigla svu ušteđevinu njihovih roditelja i skontao na šta je potrošila prijavio je sestru policiji, slučaj je završen na sudu i Ana je je dobila veliku novčanu kaznu. Na sreću, roditelji su se oporavili, izašli iz bolnice pred Novu godinu ali im još nisu rekli šta se dešavalo. U međuvremenu je Ana dobila probleme zbog ugrađenih silikona pa je morala opet na operaciju da joj izvade inplantate.