Ana Sević je okitila jelku, svi joj se smeju zbog jednog detalja: Ovo sigurno nije želela da se vidi, OSRAMOTILA SE – ISPROZIVALI JE, VIDITE LI O ČEMU SE RADI?! (FOTO)

0

Ana Sević je sa svojim suprugom Danijelom Nedeljkovićem pronašla istinsku sreću, kako vidimo. Ona je na svet donela zajedničku ćerku a sa da njih dvoje čekaju i drugo dete. Kako vidite i sami da danas pišemo o jelku koju je ona okitila u roze belim tonovima, kako ih je nazvala sama ženskim tonovima za svoje dve princeze.

Iako je u drugom stanju, ona se jako dobre oseća, a svi koji je prate na društvenim mrežama su to mogli da isprate jer je tačno u pokretu i obavlja sve svoje obaveze nesmetano. Ona je objavila sliku jelke koju vidite u nastavku teksta ali jedan detelja svi komentarišu negativno. Pogledajte jelku pa sami zaključite šta nije u redu sa njom. Kako možete da vidite ljudi su u komentarima pisali da ispod jeleke trebaju stajati kutije, paketići i pokloni, a ne roza jastuci koji nisu deo običaja. Neki su čak zanemarili to i pohvalili su jelku i način na koji je ukrašena, vidi se da je uloženo dosta truda.