ANA NIKOLIĆ SMRŠALA 50 KILOGRAMA, A OVO JE NJENA DIJETA: Skidanje viška je stvar PSIHE! Evo šta jede ako joj padne ŠEĆER

0

Ana Nikolić je uspjela da smrša nevjerovatnih 50 kilograma, a sada je otrkila i na koji način je to uradila i kako zapravo izgleda njena dijeta. Pjevačica je priznala kako izgleda 7 dana njene zdrave ishrane koje se pridržava. “Moja tajna kako sam smršala. Nešto najbitnije jeste unos tečnosti. Ja imam svoju neku jutarnju rutinu. Čim se probudim, popijem 2 čaše vode. Nekad sa limunom a nekada bez. Nakon toga slijedi moj zdravi doručak, a to često bude jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće.

Nekad čak uzmem samo svježu salatu ili pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa barenim povrćem. Što se tiče ugljikohidrata, njih sam izbacila, tako da ne jedem više bijelo brašno. Raspon unosa kalorija varira između 1000 i 1200. Slatkiše sam u potpunosti prestala jesti. Ako mi baš padne šećer, onda uzmem jednu kašiku nutele i zamišljam kako sam pojela sve. Skidanje kilograma je više stvar psihe.” rekla je Ana i dodala: “Čivjek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promjeni i samim tim će na kraju i da uspije. Prvih mjesec dana je jako teško, ali se s vremenom navikneš.

Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osjećala glad, i nisam imala nikakvu potrebu da večeram. Ako i ogladnim nekad kasnu uveče pojedem nešto od povrća. Mrkva, krastavac, ili samo zelena salata. Što manje slano to je bolje za vašu dijetu. Dnevno znam da popijem između 2 ili 3 litra vode, a nekad se zna zalomiti i 4.” Kako izgleda njen jelovnik možete pogledati ovdje.