ANA BRNABIĆ NIJE JEDINA, SRBIJA U ŠOKU! ANĐELKA UHVAĆENA U KLINČU SA OVOM SRPKINJOM, JEZICI PALACAJU NA SVE STRANE! ŠOK SLIKA! (FOTO)

0

Prije nekoliko dana je bio Osmi mart, Međunarodni dan žena, pa su mnoge žene taj dan od svojih muških polovina dobile cvijeće i poklone, društvene mreže su bile prepune emotivnih poruka, a nije sve bilo medi i mlijeko, pa je tako pjevač Vlado Georgijev sa zaista ružnom, seksističkom porukom čestitao praznik premijerki Srbije Ani Brnabić

Malo ko ne zna za popularnu glumicu Anđelku Prpić čija je popularnost eksplodirala u posljednjih nekoliko godina, a sve je počelo sa prikazivanjem serije ” Andrija i Anđelka”. Skečevi o mladom paru su naprosto osvojili cijeli Balkan, a Anđelka je postala jedna od traženijih glumica u regiji, pa je tako postala i dijelom serije ”Nek ide život”, a tu se Anđelka pokazala u jednom neobičnom izdanju.

U jednoj od scena je pao zaista strastven poljubac između nje i Pauline Manove, a poljubac je prema mnogim koji su to gledali bio i više nego uvjerljiv, pa su na društvenim mrežama počele priče i izrazile su se mnoge sumnje u Anđelkinu seksualnost. U svakom slučaju, još jedna dobra reklama za nju.