Ana Bekuta stigla na snimanje Zvezda Granda, svi gledaju šta je obukla: SVE SE OSLIKALO U KOŽNOJ HALJINI – Zar ovako nešto priliči ženi u njenim GODINAMA?! (FOTO)

0

Pevačica Ana Bekuta je već duži niz godina na javnoj sceni, imali smo prilike da kroz sve ove godine pratimo njen rast i njene razvoj kroz karijeru, ali njen porodični i privatni život. Ana je neko ko je svašta prošao u životu ali je uvek bila nasmijana i pozitivnog je duha.

Ona je već nekoliko sezona član žirija poznatog muzičkog takmičenja Zvezda Granda, a u zadnje vreme od kako je izgubila dosta kilograma, počela je da oblači malo provokatnije. Međutim, to nije ništa posebno kako misli polovina gledaoca, ali druga polovina koja je nije navikla takvu je bila iznenađena, otkad ona nosi kožne haljine koje su mnogo uska i koje sve ocrtavaju. U nastavku možete da vidit kako je ona došla na snimanje emisije, ljudi su se podelili u dve grupe, oni koji smatraju da je ovo sasvim pristojno i oni koji misle da je počela da preteruje. Ana smatra da tu nema ništa loše ni provokativno, da je to sasvim jedna skladna haljina u njenim godinama.