ANA BEKUTA OVAKO IZGLEDA BEZ ŠMINKE, A ČEKAJTE DA VIDITE NJENU NOVU SLIKU: Smijat ćete se danima, PRETJERALA SA UREĐIVANJEM

0

Popularna pjevačica narodne muzike iz Srbije , Ana Bekuta , još uvijek je nakon niza godina uspješne karijere , umjetnik je kakav mnogi žele da postignu. Od nje mnogi kandidati koji se prijavljuju za učestvovanje u muzičkom takmičenju , imaju priliku da uče.

Naime , Ana Bekuta je omiljeno televizijsko lice , i ima veliki broj fanova. Nedavno je na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografiju iz mladosti , na kojoj je sa prijateljicom. Mora se priznati da je zaistaa lijepo izgledala , a ni danas nije ništa drugačije.

Međutim , Ana Bekuta se našla na udaru tviteraša koji su je optužili da koristi fotošop. Da stvar bude zanimljivija , pjevačica je potvrdila da koristi program za uljepšavanje i podmlađivanje , te da nema nikakvih problema da to prizna. Njena topla preporuka svim korisnicima društvenih mreža  da je fotošop prava stvar. Međutim , mnogi fanovi su komentarisila da je to ipak previše , i da treba da objavljuje fotografije u stvarnom izdanju , ipak kad je sretnu na ulici , rijetko da mogu skontati da je to ista osoba.