Ana Bekuta je spasila brak svom sinu kada je bio u krizi: Ovako izgleda SNAJA poznate pevačice, njihov odnos danas mnoge iznenađuje! (FOTO)

0

Ana Bekuta jedna je od najpoznatijih folk pjevačica starije generacije, a mnogi je imaju priliku upoznati i kao člana žirija na najviše ocijenjenom muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

U centar pažnje dospjela je prije nekoliko mjeseci kada joj je preminuo dugogodišnji partner i istaknuti političar Milutin Mrkonjić Mrka. S pjevačicom je živio posljednjih devet godina, iako se nikada službeno nije razveo od supruge i brinuo se o Daši do posljednjeg dana.

Ana je vrlo mlada  rodila sina, a kasnije ga je morala poslati u dom jer ga nije mogla prehraniti, ali ga je često išla vidjeti, te kada je malo došla sebi uzela ga je nazad. Igor je danas oženjen i ima dvoje djece, što je Anino najveće veselje, dok je njegova supruga malo poznata jer ne voli biti u javnosti.

Zove se Jelena, a iako je Ani podarila unuke Branka i Sonju, gotovo nitko ne zna kako ona izgleda. No, mediji su iskopali njezinu fotografiju na kojoj je stajalo da je Jelena bila Anina najveća podrška u teškim danima nakon Mrkine smrti, u vrijeme kada je brak Igora i Jelene pošao po zlu i gotovo raskinuo, postali su vrlo intimni.