ANA BEKUTA JE GODINAMA KRILA KO JE OTAC NJENOG SINA, sada se on javio i otkrio tajnu dugu 43 godine: ON JE BIO ANINA PRVA LJUBAV

0

Svima je poznato da je pjevačica Ana Bekuta , prije četiri decenije rodila sina Igora Polića , kojeg kao i svaka majka voli najbviše na svijetu. Ana je bila jako mlada kada je rodila Igora , a o njegovom ocu nikada nije voljela da priča u javnosti , pa tako da skoro niko ne zna šta se to između njih desilo.

 

Naime , Ana je bila primorana da svog sina da u dom za nezbrinutu djecu , dok je još bio beba , jer nije imala sredstava da ga hrani i odgaja. Ana je redovno sina obilazila , a čim je stekla uslove da se brine o njemu , odmah ga je uzela k sebi.

Ana je svom sinu uvijek otvoreno pričala o svemu što se dešavalo ,a on je uvijek isticao da joj ništa ne zamjeri , te da mu je ona to sve trostruko nadomjestila kasnije. Kako Igor doznaje , njegov otac je Anu jako volio , ali kada je saznao da je trudna , njegova porodica je htjela da se riješi nje i djeteta. On je još dodao kako se divi Ani na svemu što je postigla i da je veliki borac. Priznao je i da je krišom sina posjećivao u domu , te da može vratiti vrijeme sve bi drugačije uradio.