ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RAZBIJESNELA NAROD: Strpajte je u zatvor, pa nek tamo zavija – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RAZBIJESNELA NAROD: Strpajte je u zatvor, pa nek tamo zavija

Reakcije javnosti na postupak Aleksandre Prijović, koja je u srijedu nastupila pred oko 450 ljudi, na jednom beogradskom splavu, bez potvrde preciznog PCR testa da nema koronu, bile su veoma oštre. Ispod vijesta koja je objavljena na portalu Kurir.rs za jako kratko vrijeme su čitaoci izrazili veliko negodovanje, a tražili su reakciju nadležnih organa i pozivaju pjevačicu na odgovornost. Zamjerili su joj što nije otkazala čitav nastup i otišla u samoizolacijum odnosno kako i pravila nalažu, sve do trenutka kada ne stigne rezultat testa. Također ima i onih koji smatraju da se ljudi koji su u to vrijeme bili na splavu podjednako krivi, jer su bili svjesnu rizika kojem se izlažu.

“Neodgovornost treba da ih košta, i to mnogo. Briga njih za koronu, bitno je samo zezanje. Nakon testa na antitijela potrebno je da bude 14 dana u izolaciji, poslije toga se test mora ponoviti” pisalo je u jednom od komentara. Bilo je i onih malo oštrijih gdje smatraju kako bi bilo najbolje da pjevačica zbog svog neodgovornog ponašanja treba da završi u zatvoru. Podsjete radi, Aleksandra je kao i veliki broj njenih kolega, bila na proslavi rođenja prvog unuka Svetlane Cece Ražnatović prije 8 dana.

Kako se do sada utvrdilo, pjevačica i njen sin Veljko imaju korona virus, kao i Dušica Jakovljević inače voditeljica na TV Pink, koja je također prisustvovala zabavi, što znači da bi svi koji su bili sa njima u kontaktu trebalo da se testiraju. Aleksandra Prijović je za sada negativna na korona virus.

Oglasi – Advertisement