Aleksandra Prijović pukla 160.000 eura za nov auto: Prija nije žalila para, a ovo joj je bilo najvažnije!

0

Aleksandra Prijović, pjevačica je navodno postala vlasnica luksuznog automobila koji je vrijednosti 160.000 eura, a koji, osim najboljeg paketa, posjeduje i dječju zaštitu za vrata
Naime, Prija je navodno prije samo mjesec dana iskeširala 160.000 eura i to za najnoviji auto marke BMW X6 koji je 2020. godište.

Aleksandri je oduvijek bilo važno da automobil koji vozi bude siguran i brz, a otkako je rodila sina Aleksandra, najvažnije joj je zapravo da bude i vrlo bezbjedan.
Zbog toga ona je tražila model automobila u kojem će se osjećati sigurno svaki put kada sa svojim sinom krene na put-kaže izvor na početku razgovora te dodaje da je pjevačica dugo tražila savršeni model automobila.


Kada je napokon našla ono što je tražila, Prija nije žalila novac za automobil. Iako novi BMW X6 košta 160.000 eura, a osim toga što ima i najbolji paket, te posjeduje i dječju zaštitu za vrata.
Takođe doznajemo, da je Aleksandra tražila da boja automobila bude bijela, što je dodatno platila, dok su sjedišta kožna.