Aleksandra Mladenović danima ne prestaje da plače, pjevačica POTRESENA zbog svega što joj se dešava u životu (VIDEO)

0

Pjevačica Aleksandra Mladenović je jedna od omiljenih na estradi. Nedavno je Aleksandra gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića , i tada je svojom pojavom iznenadila mnoge fanove. Naime , kako nam se čini , ova mlada pjevačica je izgleda malo pretjerala sa estetskim zahvatima , tako da više skoro i ne liči na sebe.

Poznato je da je ljubav između Aleksandre i Mihajla Šaulića pukla , ali Aleksandra to nikada nije htjela da komentariše , samo je jasno da je pjevačica ljubav ostavila po strani i okrenula se sebi. Karijeru je stavila na prvo mjesto , ali i onda su stvari krenule po zlu.

Naime , pandemija korona virusa je upotpunosti onemogućila pjevače da rade svoj posao , a druženje sa publikom na nastupima postalo je nemoguće. Aleksandar je svakim danom sve više znemirena , pa ne krije da je veoma zabrinuta. Niame , nju je moglo potresla situacija sa Covidom-19 , i to koliko je sve više bolesnih. Ona je istakla da ju je mnogo pogodila i iznenadna smrt kolega Bojana Zlatanovića Tokana i Miše Aleksića.