Otkriće da je Filip Car, nekadašnji zadrugar, odlučio da raskine veridbu sa Aleksandrom Nikolić  šokiralo je domaće medije. Vijest je toliko pogodila javnu sferu, kao da je eksplodirala metaforička bomba, ostavivši sve zaprepaštene i željne više detalja. Tokom intervjua za medije, jasno je dala do znanja da je njihova veza i dalje netaknuta i da nema znakova raskida, uvjeravajući da sve teče glatko.

 

 

Izvor njihovog neslaganja proizašao je iz incidenta koji se odigrao tokom prenosa uživo na popularnoj platformi društvenih medija, Tik Tok. Tu je Filip odlučio da ponovo zapali plamen prateći Aleksandru još jednom, na njeno veliko užasavanje. Darkić je tražio da uđem u igru ​​sa Aleksandrom, ali to mi ne predstavlja nikakav problem jer mi nismo protivnici. Samo zato što smo imali nesuglasice i sukobe ne svrstava ga automatski kao mog neprijatelja. U stvari, održavam otvorenu komunikaciju sa njom, pružam podršku kad god joj zatreba pomoć“, rekao je Car pre nego što je okrenuo Nikolićkin broj. Aleksandrin bes je bio očigledan dok se raspitivala na koji način ju je ta osoba pronašla.

 

 

Filip nije gubio vrijeme izjavljujući svoju odlučnost da pobijedi jer je samouvjereno izjavio da je uspješno ušao u trag svom protivniku, zahvaljujući svojoj odluci da ih slijedi.

 

Sa ulogom postavljenim na dvije pobjede, izrazio je namjeru da izađe kao pobjednik u njihovoj predstojećoj utakmici. Kada ga je Alex izazvao, predložio mu je da se izvini za svoje riječi ako izgubiš. On je priznao da ste možda malo preterivali u svojim izjavama. Car ju je uvjeravao da se već popravio i da nema potrebe da se javno izvini.

Preporučujemo