AKO NAĐETE MAČKU, vi ste onda pravi MAHER: Nikome još nije uspjelo, pa neće ni vama! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

AKO NAĐETE MAČKU, vi ste onda pravi MAHER: Nikome još nije uspjelo, pa neće ni vama! (FOTO)

Već smo do sada nekoliko puta objavljivali razne mozgalice, pitaklice i testove i po vašoj reakciji nam se čini da vam se sviđaju, što je i potpuno razumljivo u vremenu stresa u kojem živimo. Zbog pandemije korona virusa koaj hara svijetom već skoro deset mjeseci svi smo izloženi informacijama kojima nas mediji bombarduju a koje su vezane za zarazu i veliki broj ljudi traži razne načine da se opusti i zabavi a mozgalice su pravi način za to.

Naime pored toga što se uz njih možete opustiti i isključiti iz svakodnevnice, možete testirati i svoj vid i moć opažanja kao i percepciju a ima i raznih testova koji vam mogu pomoći da otkrijete i neke svoje psihološke osobine. Ima i osoba koje se lako iznerviraju ako nisu odmah u stanju da riješe neku pitalicu i za njih vrijedi savjet da kada primjete da ih hvata nervoza jer ne mogu da riješe zadatak, treba da se malo odmore i rade nešto drugo, a nakon nekog vremena da opet pokušaju.

Kako bi naš narod rekao ništa neće na silu i potrebno je da stvari pokušate ponovo ali iz drugačije perspektive to jest da sliku pogledate iz drugog ugla. Iako s ene čini tako na prvi pogled na slici koju vam danas donosimo se nalazi mačka. Zadatak nije nimalo lagan ali se potrudite da je pronađete i nemojte se lako i odmah predavati.

Ako ni nakon  određenog vremena u kojem ste detaljno pregledali sliku niste uspjeli otkriti gdje se mačka nalazi mi ćemo vam otkriti.

Oglasi – Advertisement
Popularno