AJMO, BRAĆO, SAMO NEKA JE VESELO! Grci se krste i ne veruju šta vide: DOŠLI SRBI U PARALIJU I ODMAH ZAIGRALI KOLO U VODI, šok i neverica! (VIDEO)

0

Fotografije su snimljene na jednoj grčkoj plaži i postale su viralne internetom, što je izazvalo poplavu komentara na društvenim mrežama. Odnosno, koliko su mogli vidjeti, deseci gostiju iz Srbije odigrali su ne više od jednog kola u vodi do struka, na iznenađenje stotina drugih turista koji su se zatekli na plaži i sve snimili telefonima. Sredina kola je nastala u vodi, bile su dvije osobe, jedna je držala srpsku, a druga grčku zastavu, bili su vezani zajedno svo vrijeme dok je kolo trajalo.

 

Muziku za kolo izvode četvorica harmonikaša i gitarista. Poznati povik čuje se u videu koji se pojavi, a dok sunce nemilosrdno prži, runda u vodi traje više od deset minuta, a u videu čestitamo svima. Ipak bilo je i onih koji su ovakvo ponašanje smatrali krkanlukom i da su se u stvari učesnici osramotili i da se sigurno Grci i ostali koji su bili tu krste zbog ovakvog ponašanja.