Ajkula progutala telefon turiste dok je KAMERA bila uključena: Snimljen je neverovatan PRIZOR (VIDEO)

0

 

Skoro svakom drugom, dok pliva na moru padne napamet neki film o ajkulama, pa se pitamo li ih ima ovde. Ali Jadransko more ima jako retke slučajeve kada se pojave ajkule na njihovim obalama, i to obično ako krenu za velikim brodovima gde uzimaju ostatke hrane koje se ispuštaju iz njih.

U Americi, Australiji i Aziji je to redovna pojava, gde neko strada od ajkule. Slučaj koji se desio na Maldivima gde je Zimi Da Kid, koji je veliki poštovatelj prirode i filmski radnik, odlučio da sa svojom go pro kamerom snima morske dubine, ali se desilo nešto i više nego neplanirano.

Ostavio je kameru u plićak i u jednom trenutku tigrasta ajkula ju je primjetila, ali ju nije pojela. Kada je izvadio sd kameru imao je šta i da vidi, jer je to vjerovatno prvi snimak ikad na kojem se vidi kako izgleda kada vas ajkula pojede. “Uključio sam kameru i stavio telefon na pesak kako bih snimao, kao što radim svaki drugi dan. Ajkula je bila radoznala, videla je ovu blještavu stvar i verovatno je pomislila: “Hajde da probam”, rekao je Zimi za Independent.