Aca i Biljana su preko 3 decenije u braku, a ona je tek sada otkrila ŠOK DETALJ IZ NJIHOVOG BRAKA: “NIKO NE ZNA KOLIKO SAM GA SAMO PUTA IZBACILA IZ KUĆE…” (FOTO)

0

Poznata Biljana je kako smo već napisali u samom naslovu oko 30 godina u braku sa svojim kolegom Aleksandrom Acom Ilićem. Do sada nije nikada pričala previše o njihovom odnosu, a sada je odlučila da javno progovori i otkrila je neke detalje koje javnost do sad anije imala prilike da čuje. Ona je rekla kako su i oni i svi imali određene periode, neke situacije kada nije sve išlo onako kako je trebalo, kako u životu nikada nije sve med i mleko.

Također, ona kaže da se oni jako dobro poznaju, skoro oko 35 godina su zajedno i jedini ključ braka je dobro poznavanje. Ona kaže da se za tih 35 godina desile situacije da se ne slažu oko nekih odluka, situacija i slično, da je znao da je iznervira do te mere da mu kaže da izađe iz kuće, to jeste izbaci ga napolje, ali ne bukvalno, nego kaže da ide sa svojim društvom da je malo ostavi na miru. Uuvek je znao da je to jako dobar izbor, ode i vrati kada se smirim da popričamo kao jedan normalan bračni par.