DETE (5) KOJE JE MAJKA BACILA SA ZGRADE NEMA PRELOME: Najnovija vest o zdravstvenom stanju deteta, dečak SVE VREME PONAVLJAO OVO!

0

U ulici Grge Jankeša u Mirijevu jutros su oko 8 sati majka i sin skočili s trećeg kata hodnika zgrade, a susjedi koji su svjedočili stravičnoj nesreći kazali su da je prizor šokantan.

“Čula sam da je nešto puklo. Ona je bacila dete prvo pa je skočila za njim, mali je vrištao i plakao. Kad je stigla Hitna pomoć dozivali su ga ali im nije odgovarao” – priča komšinica. Rekla je da su susjedi imali problema, vikali su cijeli dan, bacali stvari kroz prozor i pili bensedine.

“Dečak čak ni nema preloma. Svestan je bio i komunkativan, a samo je govorio da ga sve živo boli i da mu se spava” – kaže naš izvor iz Urgentnog. Dijete nije imalo ozljede glave niti frakture lubanje, najvažnije znakove neostanka na hitnoj, te da pacijentkinja nije životno ugrožena i da je prebačena u Zavod za majku i dijete, prenosi Kurir. Podsjetimo, majka je zadobila višestruke prijelome, ali je i sama bila svjesna opasnosti po život. Prije stravičnog čina pila je bensedine i alkohol.