Predsednik u suzama, ovakvog ga još nismo VIDELI: Otkrio sve o razvodu, EVO kako su deca reagovala (FOTO) – Kreacije Portal
Novo

Predsednik u suzama, ovakvog ga još nismo VIDELI: Otkrio sve o razvodu, EVO kako su deca reagovala (FOTO)

Predsednik Srbije inače je uvijek jedna vrlo ozbiljna pojava, elegantna, osoba koja je u isto vrijeme toliko otvorena i ogoljena pred javnošću ali u isto vrijeme i veoma samozatajan tip o kojem skoro ništa ne znamo privatno. Naime, naravno tu ne spadaju one generalne stvari poputt toga da je imao dvije supruge, odnosno sa jednom je u braku sada još uvijek, te da ima troje djece iz ta dva braka. Ipak, što se tiče njegove sadašnje supruge, njihovog zajedničkog života, ne zna se skoro ništa. Moglo bi se reći da je to prvenstveno zato što njegova supruga Tamara ne voli baš javno da se eksponira ako ne mora, pa je tako skoro ni ne viđamo.

Inače, Vučić iz prvog braka sa novinarkom Ksenijom ima 2 djece, sina Danila i kćerku Milicu, koji su jako vezani uz njega, kao i on uz njih, naravno. Naime, iako predsjednik skoro nikada ne voli da priča o svom privatnom životu, sada je odlučio mnogima ispuniti želju, te je progovorio  i o svojoj drugoj, privatnoj strani. Naime, predsjednik je podijelio sa svima kako sebe smatra solidnim roditeljem – ne previše dobrim ali ne ni lošim. Za njegovog sina su pisali da se bahati, razbija, upada u loše društvo na šta je predjsednik kazao da pola tih natpisa nisu istiniti, i da Danilo uopšte nije loš dječak, te je priznao da je on bio i mnogo gori u istom tom periodu u kojem je Danilo sada.

Predsjednik je kazao kako je najviše strahovao zbog razvoda, pogotovo jer su djeca po posebno teško prihvatila. Bilo je vrlo teško kao roditelj znati da si baš ti taj koji rastužuje djecu, ali su se ubrzo nakon toga uspjeli ponovno oporaviti i sada uživaju svi zajedno.

Oglasi – Advertisement