32 MUŠKARCA NA 4 ŽENE Stručnjaci progovorili o kobnim posljedicama grupnog bahanalisanja Tijane Ajfon i njenih drugarica!

0

Srpski mediji bruje o sinoćnjem hapšenju starlete Tijane Maksimović koja je poznata javnosti kao Tijana Ajfon.


Ova starleta je uhapšena sinoć kada je ilegalno pokušavala da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom sa još tri njene prijateljice.
Kako bosanski mediji prenose, uhapšena je u stanu sa još 35 osoba a kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja.


Policija je u vikendici te u automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina koja je ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, takođe devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.
S obzirom da je Tijana u vili nadomak Bijeljine, koja je u vlasništvu Milisava Tomića, boravila sa još tri drugarice i 32 muškarca, tako se pretpostavlja da su organizovane or*ije, u kojima su djevojke bile praktično razapete.
Pretpostavićemo takođe da su devojke bile i jako zauzete, premda je trebalo s**sualno zadovoljiti toliko muškaraca u samo jednoj večeri.
Postavlja se i jedno pitanje a to je kako je fizički uopšte moguće ispratiti toliku dozu bahanalisanja, a da djevojka ostane bez fizičkih i psihičkih posljedica.

Za nastavak kliknite OVDJE