3 horoskopska znaka koja će imati najgoru sedmicu u životu

0

Retrogradni Merkur je trajao danima, pa su nam tri pomračenja nanijela samo neugodnosti. Stoga se ne treba čuditi zašto će sedmica koja je započela 6. jula biti najteži za sljedeća tri horoskopska znaka: Ovan, Lav i Strijelac. Međutim, zapamtite da je ovo samo razdoblje koje će proći.

Ovan

Osjećate se ranjivije nego inače i s tim nema ništa loše. Sjećate se što vas čini ranjivima i podsjećate se da postoji još mnogo rana koje je potrebno zacijeliti. Proces ozdravljenja neće se dogoditi pritiskom na sebe ili pretvaranjem da je sve onako kako bi trebalo da bude. Neka vam ovo bude prilika da napokon zacijelite. To je proces koji se neće dogoditi preko noći.

Lav

Odmah osjećate sve. U stvari, osjećate se više povezanim sa svojim svijetom mašte. Zato vam je problem što se družite, vodite male razgovore i ponašate se kao da je sve u redu. Sada se osjećate kao da je najbolje da otkažete sve planove i maksimalno se izolirate. Učinite sve što vam kaže vaša intuicija jer se sada morate posvetiti svojim duhovnim stranama.

Strijelac

Znamo da prepustiti se nečemu što vam je puno značilo nije šala. Znamo da mislite da je dovoljno reći zbogom i krenuti dalje bez okretanja. Međutim, ovaj je scenarij nerealan čak i za optimističnog i neovisnog Strijelca, jer takve stvari nisu jednostavne. Ovaj put ćete se uvući u prošlost i zbog toga nećete biti kažnjeni. Pa i vi ste ljudsko biće. Oslobađanje je proces koji sada učite i za koji ste spremni da steknete znanje.