2 milion evra teški honorari Zadruge: 120.000 evra izgubila Miljana, Miki dobija 100.000 evra, a ona je dobila 80.000 evra za šaku dana (FOTO)

0

Iako se na ovu temu ne bi smelo pričati, kako stoji u potpusanom ugovoru mogu biti kažnjeni, Miljana je slučajno jednom prilikom u gostovanja kod Dušice upravo na televiije Pink, posle Zadruge 3 otkrila koliko je dobila od svog učešća u rijaliti progamu zadruge 3.

Također, ona je rekla kako je za vreme svog boravka uzela 250 hiljada evra i zato je ne zanima plasman, istakla je tada kako ulazi u Zadrugu 4 po još novca, a svi su se šokirali sa iznosom koji je ona zaradila. Miljana je u sezoni pet izbačena i moramo reći da je izgubila oko 120 hiljada evra, jer je potpisala ugovor na sedmičnom nivou prima oko 3 hiljada evra. Miki iz Kupinova je dobio ešto manji ugovor, 2.500 evra sedmično pa će ako do kraja iudraži ove sezone da ide kući sa 100 hiljada evra, a može se reći da je to jako lepa cifra. Kako saznajemo Aleksandra Subotić je imala honorar koji iznosi 2 hiljada sedmično. Filip Car i Mensur kako se saznaje imaju jedako 2000 evra sedmično dok Janjuš ima 3 hiljade evra.