100.000 € ZA ROĐENJE UNUKA! Ceca ne pita koliko šta KOŠTA, najskuplji APARTMAN za snajku, MORSKI PLODOVI, Željkova soba – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

100.000 € ZA ROĐENJE UNUKA! Ceca ne pita koliko šta KOŠTA, najskuplji APARTMAN za snajku, MORSKI PLODOVI, Željkova soba

U porodici Ražnatović i Rodić se 3. jun slavio od početka dana pa sve do mraka jer je na svijet došao Željko, sin Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane. Za prvu bebu njih dvoje je pristiglo jako puno čestitki i skupocjenih poklona. Isto tako je organizovana i gala proslava u Cecinoj vili koja se nalazi na Dedinju. Tamo su prisustvovala najpoznatija imena domaćeg šou-biznisa kao što su Ace Lukasa, Aleksandre Prijović, Maje Berović, Ace Pejovića i još mnogih njih.

Poslije cjepanja Veljkove majice koje se desilo ispred porodilišta u Jevremovoj ulici, uslijedilo je i nazdravljanja uz alkohol i suze radosnice. Na taj način je dočekana najradosnija vijest o rođenju malog Željka. Anastasija Ražnatović koja je postala tetka i sa njom Bojana i Nataša Rodić su blistale od sreće u luksuznim toaletama koji su napravljeni specijalno za ovu priliku, i one su dočekale počasne zvanice na proslavi u koju je Ceca uložila dosta novca. Prema saznanju pojedinih medija, folk zvijezda je za cijelu organizaciju dala blizu 100.000 eura, a ta suma uključuje i proslavu, dekoracije, opremanje Željkove sobe, i isto tako i poklone koje je Ceca spremila za malog Željka i Bogdanu kada dođu kući.

Svima je već dobro poznato da je Ceca veliki domaćin, pa je tako rođenje Željka  za nju postao najsrećniji dan u životu. Svoj život je posvetila djeci, tako da možete samo zamisliti koliko će tek pažnje da da svojim unucima. Nije razmišljala o novcu, htjela je da sve bude na nivou, pa je dala oko jako puno novca za sve što je bilo potrebno – rekao je izvor koji je blizak Ražnatovićima.

Oglasi – Advertisement