10 ZNAKOVA DA S VAŠIM TIJELOM DEŠAVA NEŠTO OPASNO: Broj 1 svi uvijek ignorišu, ALI NIKAKO NE BI SMJELI! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

10 ZNAKOVA DA S VAŠIM TIJELOM DEŠAVA NEŠTO OPASNO: Broj 1 svi uvijek ignorišu, ALI NIKAKO NE BI SMJELI!

Mnogo je raznih način na koje tijelo komunicira sa nama i pokušava nam reći da nešto nije u redu. Zbog toga je uvijek važno važno obraćati pozornost na signale koje nam tijelo šalje i na sve što nije uobičajno. Ovo su neki od znakova da možda nešto nije u redu sa vašim tijelom. Jedan od takvih osjećaja je gmizanje u stopalima. ukoliko imate neobičan osjećaj u nogama i stopalima sličan gmizanju ili želji za migoljenjem, to može da bude simptom sindroma nemirnih nogu. To je dugotrajni problem, te ćete često imati osjećaj neugode tokom noći kada se pokušavate odmoriti.

Također jedan od signala može da bude i zadebljanje kože. Nikako nemojte ignorisati promjene na koži. Kada koža postane debela i pojavi se svrbež to može da bude znak za mnoge probleme kao što su problemi sa hormonima, alergijama i tome slično. Možete otići doktoru na testiranje ukoliko se problem ne povuče sam od sebe. Ostatak teskta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement